100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA SW 2000 i.e. 16V 147
Bouwjaar 05.1989 - 08.1992

Fuseekogels LANCIA THEMA SW 2000 i.e. 16V

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA THEMA SW 2000 i.e. 16V komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Een defect fuseekogel herkennen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemschoenenCADILLAC DraagarmenVOLVO Wielnaven.

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA SW bestellen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de LANCIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.