100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA 2850 V6 i.e. 150PK
Bouwjaar 11.1984 - 09.1988

Fuseekogels LANCIA THEMA 2850 V6 i.e.

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA 2850 V6 i.e. bestellen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de LANCIA THEMA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI ABS sensorenPLYMOUTH SpoorstangDAEWOO Stuurkogels. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Een defect fuseekogel herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.