100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA 2500 Turbo DS 105PK
Bouwjaar 05.1988 - 07.1992

Fuseekogels LANCIA THEMA 2500 Turbo DS

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA 2500 Turbo DS bestellen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA THEMA. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Een defect fuseekogel herkennen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA komen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.