100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA 2000 i.e 117PK
Bouwjaar 09.1988 - 05.1992

Fuseekogels LANCIA THEMA 2000 i.e

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA 2000 i.e bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA THEMA.

Een defect fuseekogel herkennen

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WielnavenINFINITI FuseekogelsCHEVROLET Stuurkogels. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.