100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA 2000 i.e. 16V Turbo 177PK
Bouwjaar 04.1989 - 05.1992

Fuseekogels LANCIA THEMA 2000 i.e. 16V Turbo

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA WiellagersISUZU RemtrommelsMASERATI ABS sensoren. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA 2000 i.e. 16V Turbo bestellen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke LANCIA THEMA heeft een eigen VIN-nummer. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past.