100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PRISMA 1.6 i.e. 109
Bouwjaar 05.1986 - 12.1989

Fuseekogels LANCIA PRISMA (831_) 1.6 i.e.

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA PRISMA (831_) 1.6 i.e. bestellen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Fuseekogel zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA PRISMA (831_). Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKICHRYSLERJAGUAROLDSMOBILEPONTIAC. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.