100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA KAPPA 2.0 20V 155PK
Bouwjaar 07.1996 - 10.2001

Fuseekogels LANCIA KAPPA 2.0 20V

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA KAPPA 2.0 20V bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER FuseekogelsCHRYSLER RemslangenINFINITI Wiellagers. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Een defect fuseekogel herkennen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.