100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA DELTA I 1.6 HF Turbo 140
Bouwjaar 08.1986 - 08.1988

Fuseekogels LANCIA DELTA I 1.6 HF Turbo

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemcilindersLINCOLN RemtrommelsNISSAN Remschijven.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Fuseekogels voor uw LANCIA DELTA I 1.6 HF Turbo bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA DELTA I komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, TRW, Textar, Rofren, Bosch, Pagid, Zimmermann, Bendix en Jurid Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.