100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA DELTA I 1.6 GT i.e. 90PK
Bouwjaar 05.1987 - 08.1992

Fuseekogels LANCIA DELTA I 1.6 GT i.e.

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA DELTA I 1.6 GT i.e. bestellen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Een defect fuseekogel herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA DELTA I komen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.