100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA SAMARA 1.5 76PK
Bouwjaar 04.1996 - 12.2013

Fuseekogels LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) 1.5

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Elke LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogel zelf demonteren

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPSEATIVECOSAABPONTIAC. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Fuseekogels voor uw LADA bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.