100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA PRIORA Sedan 1.6 LPG 96
Bouwjaar 03.2009 - 09.2016

Fuseekogels LADA PRIORA Sedan 1.6 LPG

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA PRIORA Sedan 1.6 LPG bestellen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemslangenMERCEDES-BENZ WiellagersVW VOLKSWAGEN Remblokken. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA PRIORA Sedan komen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.