100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA PRIORA Sedan 1.6 106PK
Bouwjaar 02.2014 - 07.2018

Fuseekogels LADA PRIORA Sedan 1.6

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA PRIORA Sedan 1.6 bestellen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC StabilisatorstangenDAEWOO RemcilindersMASERATI Handremkabels. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Een defect fuseekogel herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij controleren altijd bij de LADA PRIORA Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke LADA heeft een eigen VIN-nummer.