100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA PRIORA Hatchback 1.6 LPG 96
Bouwjaar 12.2008 - 12.2013

Fuseekogels LADA PRIORA Hatchback 1.6 LPG

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA PRIORA Hatchback 1.6 LPG. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA PRIORA Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogels voor uw LADA bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Fuseekogel voor uw auto kopen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.