100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA NOVA 1700 i Classic 84
Bouwjaar 06.1996 - 04.2012

Fuseekogels LADA NOVA 1700 i Classic

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemtrommelsDODGE SpoorstangOLDSMOBILE Handremkabels. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Een defect fuseekogel herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA NOVA 1700 i Classic. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Fuseekogels voor uw LADA NOVA bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.