100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA NIVA Terreinwagen gesloten 1700 i 80PK
Bouwjaar 06.1996 - 12.2006

Fuseekogels LADA NIVA Terreinwagen gesloten 1700 i

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe veren. Gietijzer komt minder veel voor als component. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA NIVA Terreinwagen gesloten 1700 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Fuseekogels voor uw LADA NIVA Terreinwagen gesloten bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemklauwenLOTUS RemblokkenCHEVROLET Draagarmen.

Een defect fuseekogel herkennen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.