100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA NIVA Terreinwagen gesloten 1600 77PK
Bouwjaar 11.1991 - 12.1993

Fuseekogels LADA NIVA Terreinwagen gesloten 1600

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemslangenJEEP RemblokkenVOLVO Remschoenen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA NIVA Terreinwagen gesloten 1600. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Fuseekogels voor uw LADA NIVA Terreinwagen gesloten bestellen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.