100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA NADESCHDA 1.7 i 80
Bouwjaar 12.1997 - 12.2006

Fuseekogels LADA NADESCHDA 1.7 i

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemklauwenLANCIA FuseekogelsVAUXHALL Handremkabels. Wij controleren altijd bij de LADA NADESCHDA 1.7 i dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA NADESCHDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogels voor uw LADA bestellen

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.