100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA LARGUS Bestelwagen 1.6 105
Bouwjaar 03.2012 -

Fuseekogels LADA LARGUS Bestelwagen (FS0_, FSA_) 1.6

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Fuseekogels voor uw LADA LARGUS Bestelwagen (FS0_, FSA_) 1.6 bestellen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA LARGUS Bestelwagen (FS0_, FSA_). Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Fuseekogel zelf demonteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGECADILLACALFA ROMEOFORDPLYMOUTH. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.