100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA KALINA Sedan 1.4 16V LPG 88PK
Bouwjaar 11.2008 - 12.2013

Fuseekogels LADA KALINA Sedan 1.4 16V LPG

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN WiellagersGMC RemcilindersSEAT Remblokken. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Fuseekogels voor uw LADA KALINA Sedan 1.4 16V LPG bestellen

Wij controleren altijd bij de LADA KALINA Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.