100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA GRANTA Hatchback 1.6 87
Bouwjaar 08.2018 -

Fuseekogels LADA GRANTA Hatchback (2192_) 1.6

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA GRANTA Hatchback (2192_) 1.6 komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNSUZUKIJAGUARDAFOPEL. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Fuseekogels voor uw LADA GRANTA Hatchback (2192_) bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Elke LADA heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Fuseekogel zelf demonteren

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.