100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA GRANTA 1.6 98PK
Bouwjaar 10.2011 - tot heden

Fuseekogels LADA GRANTA (2190_) 1.6

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel zelf demonteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA GRANTA (2190_) 1.6 komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA GRANTA (2190_). De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Fuseekogels voor uw LADA bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOFIATPONTIAC. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.