100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA GRANTA 1.6 87PK
Bouwjaar 10.2011 - tot heden

Fuseekogels LADA GRANTA (2190_) 1.6

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA GRANTA (2190_) 1.6 bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA GRANTA (2190_) past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Fuseekogel zelf demonteren

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.