100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 1200-1600 1.3 2106 67PK
Bouwjaar 04.1976 - 12.2005

Fuseekogels LADA 1200-1600 1.3 2106

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij controleren altijd bij de LADA 1200-1600 1.3 2106 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET WielnavenVOLVO StabilisatorstangenSKODA Wiellagers.

Fuseekogels voor uw LADA 1200-1600 bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Een defect fuseekogel herkennen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA.