100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 111 1.5 16V 95
Bouwjaar 01.1995 - 08.2002

Fuseekogels LADA 111 1.5 16V

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI FuseekogelsLEXUS WiellagersDAIMLER Stabilisatorstangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA 111 1.5 16V. Elke LADA 111 heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Fuseekogels voor uw LADA bestellen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.