100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 Wankel 120PK
Bouwjaar 06.1997 - 09.2004

Fuseekogels LADA 110 Wankel

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK WiellagersKIA DraagarmenLINCOLN Wielnaven. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Fuseekogels voor uw LADA 110 Wankel bestellen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA 110, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Een defect fuseekogel herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..