100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 1.5 78PK
Bouwjaar 01.1995 - 12.2005

Fuseekogels LADA 110 1.5

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA 110 1.5 bestellen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA 110 past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI WielnavenDAEWOO StabilisatorstangenPLYMOUTH Handremkabels. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Een defect fuseekogel herkennen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.