100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA VENGA 1.4 CRDi 90 90
Bouwjaar 02.2010 -

Fuseekogels KIA VENGA 1.4 CRDi 90

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke KIA VENGA 1.4 CRDi 90 heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw KIA VENGA bestellen

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Een defect fuseekogel herkennen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.