100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA STONIC Hatchback Van 1.0 T-GDi 120PK
Bouwjaar 07.2017 - tot heden

Fuseekogels KIA STONIC Hatchback Van (YB) 1.0 T-GDi

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel zelf demonteren

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA STONIC Hatchback Van (YB) 1.0 T-GDi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Fuseekogel voor uw auto kopen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Fuseekogels voor uw KIA STONIC Hatchback Van (YB) bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.