100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13 125PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Fuseekogels IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Fuseekogels voor uw IVECO bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Een defect fuseekogel herkennen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.