WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels DAEWOO KORANDO Cabrio

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1999 tot heden
94
128
Terreinwagen open
02-1999 tot heden
105
143
Terreinwagen open
02-1999 tot heden
103
140
Terreinwagen open
02-1999 tot heden
72
98
Terreinwagen open
02-1999 tot heden
88
120
Terreinwagen open

Fuseekogels voor uw DAEWOO KORANDO Cabrio bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Een defect fuseekogel herkennen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.