WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI 1.4 16V 95PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Fuseekogels CHEVROLET LACETTI 1.4 16V

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Fuseekogels voor uw CHEVROLET LACETTI 1.4 16V bestellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Elke CHEVROLET LACETTI heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.