WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Een defect fuseekogel herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.