100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 1.4 TSI 122
Bouwjaar 05.2007 - 11.2008

Draagarmen VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 1.4 TSI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Complete draagarmset achterzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Solide aluminium draagarmen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fuseekogels maken deel uit van de arm.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 1.4 TSI

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemtrommelsHONDA RemslangenVW VOLKSWAGEN Stabilisatorstangen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Achterste draagarm controleren

ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.