100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI 195
Bouwjaar 03.2012 - 05.2017

Draagarmen VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI

Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Achterste draagarm controleren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Solide aluminium draagarmen

Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL HandremkabelsFERRARI RemschoenenSSANGYONG Stuurkogels. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.