100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI IGNIS II 1.5 99
Bouwjaar 09.2003 -

Draagarmen SUZUKI IGNIS II 1.5

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Solide aluminium draagarmen

Gebroken spiraalveer is een apk punt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI IGNIS II 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Achterste draagarm controleren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI IGNIS II. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI

Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.