100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT LEON Hatchback/Van 1.4 TSI 122
Bouwjaar 09.2012 - 10.2016

Draagarmen SEAT LEON Hatchback/Van 1.4 TSI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Solide aluminium draagarmen

Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Wij controleren altijd bij de SEAT LEON Hatchback/Van 1.4 TSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Achterste draagarm controleren

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT LEON Hatchback/Van

Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Bosch

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.