100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC III Open laadbak/ Chassis 2.0 dCi 145 145
Bouwjaar 06.2019 -

Draagarmen RENAULT TRAFIC III Open laadbak/ Chassis (EG_) 2.0 dCi 145

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

De juiste draagarm vinden voor uw RENAULT TRAFIC III Open laadbak/ Chassis (EG_) 2.0 dCi 145

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen.

Draagarm monteren op uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC III Open laadbak/ Chassis (EG_). Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANMASERATIFORDLDVDAF. Een reactiearm demonteren is eenvoudig.

APK-afkeur draagarm

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rubbers kunnen uitdrogen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.