100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL INSIGNIA A Sedan 2.0 Turbo 4x4 220
Bouwjaar 07.2008 - 03.2017

Draagarmen OPEL INSIGNIA A Sedan 2.0 Turbo 4x4

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Solide aluminium draagarmen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemcilindersKIA SpoorstangSUBARU Stuurkogels. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL INSIGNIA A Sedan 2.0 Turbo 4x4

De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Achterste draagarm controleren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL INSIGNIA A Sedan past. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.