100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 3.0 4WD 163
Bouwjaar 02.1998 - 10.2001

Draagarmen NISSAN PICK UP 3.0 4WD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde

Solide aluminium draagarmen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP 3.0 4WD

Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF SpoorstangCHEVROLET RemschoenenMASERATI Remschijven.

Achterste draagarm controleren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PICK UP. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.