100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-400 411
Bouwjaar 10.2004 - 08.2006

Draagarmen MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-400

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Helaas, dit product hebben wij niet voor deze auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. Je kunt ons bellen op , dan helpen wij met het zoeken naar het product dat op deze auto past.

Achterste draagarm controleren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Rubber zorgt voor flexibiliteit.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-400

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT StuurkogelsPORSCHE DraagarmenMG Remschijven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke MITSUBISHI LANCER VII heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Solide aluminium draagarmen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Rubbers kunnen uitdrogen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.