100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 TD 87
Bouwjaar 02.1987 - 08.1997

Draagarmen MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 TD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmrubber voorzijde

APK-afkeur draagarm

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 TD komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) past.

De juiste draagarm vinden voor uw MITSUBISHI

De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De draagarm monteren op een auto.

Draagarm monteren op uw auto

Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een reactiearm demonteren is eenvoudig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.