WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MITSUBISHI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI

Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Solide aluminium draagarmen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel.

Achterste draagarm controleren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam.