WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond.

Solide aluminium draagarmen

Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Achterste draagarm controleren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.