100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG 585
Bouwjaar 02.2013 - 12.2016

Draagarmen MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 271676
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechts, bovenachterzijde, links of rechts, boven
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 77 mm
binnen Ø: 18 mm
Lengte: 77 mm
Gewicht: 0,5 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts, boven
63% Korting
34,27
92,61
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Solide aluminium draagarmen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Achterste draagarm controleren

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.