WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Solide aluminium draagarmen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf.

Achterste draagarm controleren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Chassis onderdelen slijten hard. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.