WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MERCEDES-BENZ

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. In Europa geproduceerd is ok. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Solide aluminium draagarmen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Achterste draagarm controleren

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.