100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 150
Bouwjaar 02.2012 - 02.2017

Draagarmen MAZDA CX-5 2.0

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm controleren

Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-5 2.0. ABS is een A-merk voor auto onderdelen.

Solide aluminium draagarmen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA

Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij RemOnderdelen.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.