Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 184
Bouwjaar 03.2018 -

Draagarmen MAZDA 6 Sedan 2.2 D

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Solide aluminium draagarmen

Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE DraagarmenAUDI WielnavenSMART Handremkabels.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan 2.2 D

Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Sedan. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm controleren

Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.