100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GX 460 4WD 306
Bouwjaar 01.2010 -

Draagarmen LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Helaas, dit product hebben wij niet voor deze auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. Je kunt ons bellen op , dan helpen wij met het zoeken naar het product dat op deze auto past.

APK-afkeur draagarm

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

De juiste draagarm vinden voor uw LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Draagarm monteren op uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.