100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.2 Td4 4x4 122
Bouwjaar 08.2011 - 02.2016

Draagarmen LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.2 Td4 4x4

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm controleren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemcilindersSAAB WiellagersJAGUAR ABS sensoren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Draagarmrubbers worden in de arm geperst.

Draagarmen bestellen voor uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.2 Td4 4x4

Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio komen. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer.

Solide aluminium draagarmen

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.